Onderweg

Even met een baby de deur uit...dat kost tijd en voorbereiding. Fijn als je dan een paar handige producten bij de hand hebt die het je net even wat gemakkelijker maken.

Meer over Onderweg
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Unieke tweedekans via de shop
Met zorg verpakt als cadeau
Duurzaam speelgoed
Merk
Categorie
Leeftijd

Speelgoed voor onderweg

Even met een baby de deur uit...dat kost vaak meer tijd en voorbereiding dan je dacht. Fijn als je dan een paar handige producten bij de hand hebt die het je net even wat gemakkelijker maken.

In de shop worden mooie en handige producten van het Deense merk Cam Cam aangeboden. Denk aan de prachtige grote hydrofiele doeken/ swaddle doeken met verfijnde prints, welke multifunctioneel zijn in te zetten en de mooie stoffen slabbetjes met handige drukknopen. Of de vrolijke compacte toilettassen van Fresk die altijd handig zijn voor onderweg, zowel voor de baby als voor mama zelf.

Duurzame schoolspullen in de leukste prints

Wanneer het tijd wordt om met je allereerste rugzak op stap te gaan, biedt het Nederlandse merk Fresk een mooi assortiment rugzakken aan, vervaardigd van gerecyclede Pet-flessen. Ben je op zoek naar een leuke en stevige gymtas, die trouwens ook prima als zwemtas inzetbaar is-ook hierin heeft Fresk een leuk aanbod. Met een bijpassende schoolbeker begint het schooljaar goed!

Ook het duurzame merk Klean Kanteen heeft een mooie lijn ontworpen met o.a. RVS thermosflessen en schoolbekers/antilekbekers in vrolijke prints die uiteraard volledig vrij zijn van schadelijke stoffen.

Speelgoed voor onderweg voor oudere kinderen

Voor oudere kinderen staat onderweg gelijk aan het beleven van spannende avonturen! Zo heb je tijdens het kamperen `s nachts een goede zaklamp nodig die jou de weg wijst. Of zorg je er met jouw periscoop voor dat je ongezien kunt zien! Of bouw met elkaar met behulp van stick-lets de mooiste bouwcreaties in het bos of waar dan ook. Origineel constructiespeelgoed voor jong en oud!

Speelgoed voor onderweg direct uit voorraad leverbaar

Aangezien de Houten Tuimelaar een kleinere overzichtelijke webshop is, is alles direct uit voorraad leverbaar. Wel zo fijn als je snel die extra grote hydrofiele doek en mooie slab mee kan nemen tijdens jullie uitje. En mocht je toevallig in de buurt zijn…afhalen op afspraak is ook mogelijk!