Hape

De man achter Hape…Peter Handstein, groeide op in een Duits landelijk gelegen stadje. Van jongs af aan was er affiniteit en respect voor familie, eerlijkheid, compassie en de natuur. Het huidige Hape speelgoed weerspiegeld deze waarden. Peter startte zijn carrière als verkoper van educatief speelgoed.

Meer over Hape
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Unieke tweedekans via de shop
Met zorg verpakt als cadeau
Duurzaam speelgoed
hape

Vele bezoeken aan scholen en gesprekken met opleiders hadden invloed op zijn beeld van de kracht van het spel. Later volgde internationale groei.

Peter moedigt in een latere fase zijn ontwerpers aan om met bamboe te experimenteren, wat bekend staat om zijn uitzonderlijk mooie en duurzame eigenschappen. Dit leidde tot een samenwerking met UNESCO. De eerste complete lijn bamboe speelgoed was in 2005 een feit. De bamboe collectie is tegenwoordig een waardevol onderdeel binnen het Hape assortiment.

Hape gelooft dat de toekomst begint bij en toebehoort aan onze kinderen. Door middel van spel willen zij oneindige mogelijkheden bieden, in plaats van onmogelijke problemen.

Het speelgoed van Hape is gemaakt om te inspireren tot spelen, leren en het ontdekken van de wereld. Het streven is dat een kind volledig op moet kunnen gaan in zijn spel, ongeacht verschil in taal, cultuur of geslacht.

Het gebruik van natuurlijke materialen, verf op waterbasis en strikte kwaliteits-en veiligheidseisen, maken van ieder stuk Hape speelgoed een investering die de moeite meer dan waard is.