Kauwen en badderen

Een warm bad. Een weldaad voor een klein lijfje en tegelijkertijd een heerlijk rustig moment samen met mama of papa. Ontdek het duurzame bad- en bijtspeelgoed van De Houten Tuimelaar.

Meer over Kauwen en badderen
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Unieke tweedekans via de shop
Met zorg verpakt als cadeau
Duurzaam speelgoed
Merk
Categorie
Leeftijd

Bad- en bijtspeelgoed

Een warm bad. Een weldaad voor een klein lijfje en tegelijkertijd een heerlijk rustig moment samen met mama of papa. De meeste baby`s zie je letterlijk ontspannen in het warme water. Voor een pasgeboren kindje  is het belangrijk om producten zonder chemische stoffen te gebruiken, aangezien de huid nog 5 keer zo dun is als die van een volwassene en daarmee meer doorlaatbaar. Maar dit geldt natuurlijk ook voor alles wat een baby in zijn mond stopt. De longcapaciteit van een baby is uiteraard klein waardoor dezelfde hoeveelheid chemische stoffen voor een kind veel schadelijker is dan voor een volwassene.

Veilig badspeelgoed zonder chemische stoffen

Bij de Houten Tuimelaar zijn we fan van de mooie bad- en bijtspeeltjes van Oli &Carol, een natuurlijke originele lijn met mooi vormgegeven rubberen bad-en bijtspeelgoed voor de allerkleinsten. Stuk voor stuk geïnspireerd op speelgoed uit de jaren ` 60 en ` 70.  Leuk om mee te spelen in bad, fijn om op te kauwen bij doorkomende tandjes en zelfs zo mooi dat ze zeker niet misstaan als decoratie in de kinderkamer!

Handgemaakte rammelaars en bijtringen van organisch katoen 

Het Deense merk Cam Cam Copenhagen maakt prachtige handgemaakte rammelaars en bijtringen met een unieke uitstraling die gemaakt zijn van 100% organisch katoen.

Badspeelgoed en rammelaars direct uit voorraad leverbaar

Aangezien de Houten Tuimelaar een kleinere en overzichtelijke webshop is, is veel badspeelgoed direct uit voorraad leverbaar. Wel zo fijn te weten dat je op tijd verzekerd bent van bijvoorbeeld een mooi kraamcadeau. En mocht je toevallig in de buurt zijn, afhalen op afspraak is ook mogelijk. Wel zo duurzaam!