Fresk

Fresk is Scandinavisch voor fris. Fresk staat voor een fris briesje, een nieuw begin. Een aantal jaar geleden lanceerden zus Katja en broer Mark van Aardenne het mooie Fresk, een Nederlands merk met Scandinavische roots, gericht op o.a biologische babymode.

Meer over Fresk
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Unieke tweedekans via de shop
Met zorg verpakt als cadeau
Duurzaam speelgoed
Merk
Categorie
Leeftijd
logo fresk

Alles over Fresk

Fresk is Scandinavisch voor fris. Fresk staat voor een fris briesje, een nieuw begin.

Een aantal jaar geleden lanceerden zus Katja en broer Mark van Aardenne het mooie Fresk, een Nederlands duurzaam merk met Scandinavische roots, gericht op o.a biologische babymode.

Hun motto: “Fresk, soft, playful and organic. Live a colourful life!”

De babycollectie van Fresk is fris, lief en eigenwijs. Een vleugje retro maakt het net even wat verrassender. Fresk maakt gebruik van biologisch katoen waardoor het heerlijk zacht aanvoelt en een fijne pasvorm heeft.

Fresk baby:

Fresk heeft mooie babyproducten ontworpen. Kijk eens bij de mooie stapelblokken in prachtige prints. Een mooie hoogwaardige lichtgewicht blokkenset waardoor naar hartelust met evenwicht en balans geëxperimenteerd kan worden.

Rugzak Fresk:

Fresk brengt naast mooie babyproducten ook een prachtige collectie tassen op de markt. Variërend van kinderrugzak tot zwemtas of gymtas tot weekendtas. Deze collectie tassen is vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen. De prachtige, kleurrijke prints maken het helemaal af. Hoe dan ook, met deze duurzame Fresk rugzak ben jij helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar!

De Fresk collectie wordt met veel zorg en aandacht ontworpen in Nederland en duurzaam geproduceerd in Europa.

Veel Fresk- producten hebben het GOTS-keurmerk gekregen, (Global Organic Textiel Standard) een wereldwijd keurmerk dat de productie en verwerking van biologisch katoen waarborgt.

Kortom…wij worden hier heel vrolijk van!

Fresk Thermos bottle 380 ml Birds