Gratis bezorging vanaf € 50,-
Unieke tweedekans via de shop
Met zorg verpakt als cadeau
Duurzaam speelgoed

De Houten Tuimelaar wil graag tevreden klanten! Dus als je onverhoopt toch niet tevreden bent over je bestelling, dan heb je het recht om producten, zonder opgaaf van reden (volgens de Wet “verkoop op afstand”), binnen 14 dagen aan dehoutentuimelaar.nl te retourneren, onder de volgende voorwaarden:

Je dient binnen 14 werkdagen na levering de ongebruikte, ongedragen en onbeschadigde artikelen in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te retourneren. Dehoutentuimelaar.nl is niet aansprakelijk voor vermiste retourzendingen. Wij adviseren je retourzendingen met track & trace te versturen. De kosten voor retourzenden naar ons zijn wel voor eigen rekening. Kies je iets anders uit dan sturen wij die producten op onze kosten weer naar jou op.

Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen niet door Dehoutentuimelaar.nl worden gecrediteerd.

Dehoutentuimelaar.nl behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd.

Dehoutentuimelaar.nl behoudt zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd.

De retourzending dient voorzien te zijn van (een kopie van) de pakbon of factuur met daarop vermeldt het ondernummer en je IBAN bankrekeningnummer waarop het aankoopbedrag kan worden teruggestort. Omcirkel op de (kopie) factuur/pakbon welke producten retour worden gezonden en geef aan of je een ander product wenst te ontvangen of dat je het aankoopbedrag terug wilt ontvangen. 

De terugbetaling van het aankoopbedrag zal zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 5 werkdagen) na ontvangst van de retourzending plaatsvinden. 

Retouradres

Dehoutentuimelaar.nl Patrijs 11 5161 SL Sprang-Capelle