Re-Cycle-Me

Re-Cycle-Me gelooft in een wereld waarin kinderen en ouders zich meer bewust worden van onze afvalproductie en de impact daarvan op ons milieu. Een wereld waarin creativiteit en fantasie ingezet wordt voor hergebruik en recycling van spullen. En bovendien, als het vooral heel leuk is om je eigen afval om te toveren in de meest spectaculaire creaties, lijkt ons dat een win-win situatie!

Meer over Re-Cycle-Me
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Unieke tweedekans via de shop
Met zorg verpakt als cadeau
Duurzaam speelgoed

Alles over

Re-Cycle-Me gelooft in een wereld waarin kinderen en ouders zich meer bewust worden van onze afvalproductie en de impact daarvan op ons milieu. Een wereld waarin creativiteit en fantasie ingezet wordt voor hergebruik en recycling van spullen.

En bovendien, als het vooral heel leuk is om je eigen afval om te toveren in de meest spectaculaire creaties, lijkt ons dat een win-win situatie!

Re-Cycle-Me levert knutselpakketten waarmee kinderen zelf duurzaam speelgoed creëren. De inhoud van de pakketten bestaan onder meer uit verf, papier en versieringen, voorzien van een duidelijke instructie.

Voor de basismaterialen, denk hierbij aan: eierdozen, melkpakken, petflessen, toiletrollen, blikjes etc, zorg je uiteraard zelf.