Namaki

Het Franse merk Namaki is opgericht in 2014 en staat voor hoogwaardige, natuurlijke, hypoallergene en dermatologisch geteste kinderschmink en kindermake-up. Helaas is het conventionele aanbod op de markt namelijk niet geschikt voor de gevoelige huid. De producten van Namaki zijn 100% natuurlijk en veilig in gebruik.

Meer over Namaki
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Unieke tweedekans via de shop
Met zorg verpakt als cadeau
Duurzaam speelgoed

Alles over Namaki

Het Franse merk Namaki is opgericht in 2014 en staat voor hoogwaardige, natuurlijke, hypoallergene en dermatologisch geteste kinderschmink en kindermake-up. Helaas is het conventionele aanbod op de markt vaak namelijk niet geschikt voor de gevoelige huid. De producten van Namaki zijn 100% natuurlijk en veilig in gebruik.

van Namaki zijn 100% natuurlijk en veilig in gebruik. Zo is er een uitgebreid aanbod van veilige biologische schminksets, natuurlijke kinderhaarverf en gifvrije kindernagellak. Uiteraard in de mooiste en vrolijkste kleuren! Niet mooiers dan dat een kind zijn of haar fantasie kwijt kan en volledig in een rol opgaat. Of dat nu tijdens een verjaardagsfeestje, tijdens het carnaval, of zomaar is. Maar dan wel heel graag met een veilige schmink die niet irriteert en gemakkelijk te verwijderen is.

Zowel de make-up als schmincksets van Namaki zijn organisch, niet giftig, vrij van nano-deeltjes, zware metalen, parabenen, ftalaten, formaldehyde en dierlijke producten zoals karmijn. Deze laatste uitgezonderd bij de nagellak.

Uit ervaring kunnen we zeggen dat de schmink gemakkelijk met water en een milde zeep af te spoelen is. Wel zo fijn na afloop van het feestje!

Even geen inspiratie? Geen paniek. De Namaki schminck wordt geleverd met een overzichtelijk instructieboekje waardoor zelfs de niet ervaren grimeur voor tevreden kleine feestgangers zorgt.

Namaki is gemakkelijk en veilig in gebruik

Namaki schminck en make-up is gemakkelijk en veilig in gebruik voor zowel ouders als kinderen. Het resultaat is een gouache-achtige textuur op de huid. Eenmaal droog zal de make-up de meeste aanraking weerstaan, zodat kinderen naar hartelust kunnen spelen zonder dat de make-up of schminck uitloopt of vlekken afgeeft op kleding.

Alle producten van Namaki worden enkel uit primaire grondstoffen gemaakt, dragen het bio keurmerk, zijn klinisch getest en hypo-allergeen verklaard. Het fabricage-proces van alle producten verloopt volgens strikte normen. Zo worden er bijvoorbeeld geen pesticiden gebruikt. De verpakking wordt zo klein en licht mogelijk gemaakt, wat resulteert in minder CO2 uitstoot bij het transport. Waar mogelijk wordt niet-gebleekt karton gebruikt voor de verpakking. Ook hecht Namaki waarde aan duurzaamheid. Om die reden zijn alle producten gemaakt in Europa. En tot slot zijn alle Namaki producten 100% recycleerbaar.

Een aantal reacties van gebruikers

Dit merk is geweldig voor kinderen en volledig gifvrij. Mijn dochter wil ook altijd net als mama een nagellakje op. Zo heerlijk om dit zorgeloos toe te staan met deze nagellak op waterbasis. Heel fijn is ook dat hij af te pellen is. Geen remover nodig dus.

Namaki direct uit voorraad leverbaar

Aangezien de Houten Tuimelaar een kleinere webshop is, is alles van Namaki direct uit voorraad leverbaar. Zo transformeer je jezelf snel met de mooiste magische kleuren tot een echte unicorn of dino en laat je je meevoeren naar een betoverende wereld! Bekijk ook onze andere items in de categorie fantasie.