Puzzels en spellen

Puzzelen, niet voor niets al tijden lang favoriet bij jong en oud! De eerste legpuzzels (toen nog legkaarten genoemd) verschenen in de tweede helft van de 18e eeuw. En een ander weetje: De Duitse firma Ravensburger heeft de grootste legpuzzel ter wereld geleverd: 5,44 bij 1,92 meter en 32.526 stukjes! 

Meer over Puzzels en spellen
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Unieke tweedekans via de shop
Met zorg verpakt als cadeau
Duurzaam speelgoed
Merk
Categorie
Leeftijd

Duurzame kinderpuzzels

Puzzelen, niet voor niets al tijden lang favoriet bij jong en oud. De eerste legpuzzels (toen nog legkaarten genoemd) verschenen in de tweede helft van de 18e eeuw. En een ander weetje: De Duitse firma Ravensburger heeft de grootste legpuzzel ter wereld geleverd: 5,44 bij 1,92 meter en 32.526 stukjes!

Een kind kan met een puzzel zelfstandig en op eigen tempo aan de slag en weet dat het ongelimiteerd fouten mag maken. Geen druk! Daarnaast komen tijdens het proces van puzzelen de hersenen in de alfa-toestand, waarin je alert en tegelijkertijd ontspannen kunt zijn. Door veel binnenkomende prikkels in het dagelijks leven voor veel kinderen een fijne afleiding. 

In de shop worden unieke handgemaakte houten kinderpuzzels aangeboden van het merk Hape. Daarnaast is er van het merk Poppik een mooi aanbod van stickerposters. ies een thema en formaat wat bij jou past en geef deze een mooie plek in je kamer! 

Gesprekskaarten voor het jonge kind

Naast puzzels zijn er ook speelse gesprekskaarten voor jonge kinderen met originele vragen van het merk Filosovaardig. Perfect inzetbaar tijdens het kringgesprek op school maar ook gewoon aan de keukentafel. Voor wanneer je wat meer diepgang zoekt en op een leuke manier in gesprek wilt gaan met het jonge kind.

Originele kinderspellen 

Op zoek naar een leuk spel dat net even anders is en waarbij ook nog eens je behendigheid en strategie op de proef worden gesteld? Kijk dan eens bij het spel Pallina. Of trek met het kleine avonturenspel eens een blik vol inspiratie open voor onvergetelijke kinderspelletjes tijdens een kinderfeestje of gewoon voor een hilarische middag thuis!