Stick-Lets

Maak kennis met stick-lets! Stick-lets zijn weerbestendige, stevige flexibele rubberen verbindingsstukken in verschillende maten, gemaakt van duurzaam en kwalitatief siliconen rubber. Origineel constructiespeelgoed om kinderen spelenderwijs te helpen weer in contact te komen met de natuur door middel van fantasierijk en open spel.

Meer over Stick-Lets
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Unieke tweedekans via de shop
Met zorg verpakt als cadeau
Duurzaam speelgoed

Alles over Stick-Lets

Maak kennis met stick-lets! Stick-lets zijn weerbestendige, stevige flexibele rubberen verbindingsstukken in verschillende maten, gemaakt van duurzaam en kwalitatief siliconen rubber. Origineel constructiespeelgoed om kinderen spelenderwijs te helpen weer in contact te komen met de natuur door middel van fantasierijk en open spel. Kinderen kunnen er eenvoudig, met allerlei maten stokken van alles mee creëren. Denk hierbij aan tipi`s, geometrische figuren, een raket, pijl en boog en allerlei andere fantasierijke bouwsels.

Leerzaam, want de beginselen van ruimtelijk inzicht en techniek worden hier mede door gelegd. Maar belangrijker nog; het geeft vooral veel plezier om keer op keer nieuwe verbindingen zelf te kunnen ontdekken! Met stick- lets in verschillende vormen en formaten bevestig je de onderdelen van jouw constructie gemakkelijk en stevig aan elkaar. Draai, buig of rek ze uit. Alles kan! Ook leuk voor oudere kinderen.

Behalve voor buiten in het bos of in de duinen, kunnen Stick-lets ook heel praktisch ingezet worden: gebruik ze tijdens het tuinieren bijvoorbeeld als bamboestokken in de moestuin of bouw een huisje met lakens in de kinderkamer waarbij je de stick-lets aan stoelen, bedden of deurknoppen bevestigd.

Stick- lets als groepsactiviteit voor kinderen en volwassenen

Stick-lets zijn perfect inzetbaar voor grotere groepen zoals teams, klassen of voor een origineel kinderfeestje. Het bouwen krijgt dan een extra dimensie door het samenwerken en communiceren met elkaar. De stick- lets zijn verkrijgbaar in sets van verschillende hoeveelheden. Wanneer stick-lets ingezet worden voor een groepsactiviteit zijn er ook sets van 18 of 40 stuks verkrijgbaar.

Stick-lets direct uit voorraad leverbaar

Aangezien de Houten Tuimelaar een kleinere webshop is, is alles van Stick-Lets direct uit voorraad leverbaar. Trek die laarzen aan en ga direct aan de slag met het bouwen van de mooiste hutten! Eerst even uitproberen? De stick-lets zijn ook als een handige starterset verkrijgbaar van 6 stuks, later eventueel uit te breiden met de set van 12 stuks.