Studio Roof

De kinderen worden groter, maar daarmee wordt de behoefte om te spelen en te creëren niet direct minder. Dat is wat Ilya Yashkin en Romy Boesveldt zich realiseerden bij hun eigen drie kinderen. Met hun gezamenlijk talent en inzicht, besloten zij dan ook in 2005 Studio ROOF te lanceren, met tot de verbeelding sprekende producten van gerecycled karton voor alle leeftijden. Denk hierbij aan vogels, insecten, zeedieren, jungledieren, dino`s en eenhoorns. Unieke creaties op zich...die een betoverende wereld ontvouwen die tot de verbeelding spreekt, als muurdecoratie in de kinderkamer...of in welke ruimte dan ook.

Meer over Studio Roof
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Unieke tweedekans via de shop
Met zorg verpakt als cadeau
Duurzaam speelgoed

Alles over Studio ROOF

Dat is wat Ilya Yashkin en Romy Boesveldt zicht realiseerden bij hun eigen drie kinderen. Met hun gezamenlijk talent en inzicht, besloten zij dan ook in 2005 Studio ROOF te lanceren, met tot de verbeelding sprekende producten van karton voor alle leeftijden. Denk hierbij aan maskers, vogels, insecten, zeedieren en jungledieren. Unieke creaties op zich...Die een betoverende wereld ontvouwen die tot de verbeelding spreekt, in de kinderkamer...of in welke ruimte dan ook.

Duurzaamheid gecombineerd met kunst, natuur en fantasie

Het talentvolle duo haalde hun belangrijkste inspiratiebronnen uit de natuur, kunst en verschillende culturen. Esthetiek en duurzaamheid zijn altijd kern van de ontwerpen in de collectie van studio ROOF.  De fantasie en schoonheid spatten van iedere kleurrijke creatie af! Hun werk is eigentijds en wordt over de hele wereld verkocht.

De Houten Tuimelaar is er trots op deze unieke kunstwerken op zich, aan te mogen bieden!  Alle producten zijn ontworpen van gerecycled karton en bedrukt met plantaardige inkt. Studio Roof werkt enkel samen met leveranciers die transparant en integer werken en voldoen aan internationale wetgeving.

Studio Roof direct uit voorraad leverbaar

Aangezien de Houten Tuimelaar een kleinere webshop is, is alles direct uit voorraad leverbaar. Wel zo fijn om niet lang te hoeven wachten op een mooie creatie voor aan de muur.

Welk vriendje mag aan jouw muur hangen en maakt de kinderkamer nog mooier!? Of laat je meevoeren naar lang vervlogen tijden samen met de mooiste dinosaurus of eenhoorn die je als knutselpakket zelf gemakkelijk kunt inkleuren en in elkaar kunt zetten!