Klean Kanteen

Klean Kanteen is een hecht familiebedrijf uit Californië, en pioniert in het ontwerpen en produceren van duurzame drinkflessen. In de vroege jaren 2000 waren er amper tot geen herbruikbare roestvrijstalen drinkflessen op de markt. Nu onvoorstelbaar, maar toen was plastic vrijwel de enige optie.

Meer over Klean Kanteen
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Unieke tweedekans via de shop
Met zorg verpakt als cadeau
Duurzaam speelgoed

Alles over Klean Kanteen

Klean Kanteen is een hecht familiebedrijf uit Californië, en pioniert in het ontwerpen en produceren van duurzame drinkflessen. In de vroege jaren 2000 waren er amper tot geen herbruikbare roestvrijstalen drinkflessen op de markt. Nu onvoorstelbaar, maar toen was plastic vrijwel de enige optie. Klean Kanteen is inmiddels hét internationale merk geworden op dit gebied en heeft sinds 2004 tal van andere bedrijven geïnspireerd om herbruikbare roestvrijstalen producten te ontwerpen. Ondanks de snelle ontwikkelingen is Klean Kanteen altijd een hecht familie-en werknemersbedrijf gebleven. De vrijheid om trouw te kunnen blijven aan haar principes is Klean Kanteen meer waard dan het binnenhalen van investeerders. Zo heeft het bedrijf bijvoorbeeld een aantal jaren gericht besteed aan het ontwikkelen van een baanbrekende, gifvrije, krasvrije poedercoating. En dit is gelukt!

Klean Kanteen Kid Kanteen Sippy tuitbeker

Klean Kanteen heeft ook voor kinderen een mooie lijn drinkbekers ontworpen, uiteraard voorzien van vrolijke prints! De Kid Kanteen drinkfles met een inhoud van 355 ml is voorzien van de Sippy drinktuit getransformeerd in een morsvrije tuitbeker. De Kid Kanteen Sippy is een lichtgewicht roestvrijstalen drinkbeker voor baby's, dreumesen, peuters en iets grotere kinderen. Met een extra sportdop of lekdichte ringdop groeit deze fles mee met de kleine eigenaar en kun je de beker zelf ook prima gebruiken. Deze duurzame RVS tuitbeker van Klean Kanteen gaat lang mee en is vrij van hormoonverstorende en andere schadelijke stoffen zoals BPA, BPS, schadelijke weekmakers (incl. ftalaten), formaldehyde, PVC en zware metalen, waardoor je kindje er veilig uit kan drinken.

Klean Kanteen Kid Kanteen RVS thermosfles

Naast de Sippy tuitbeker is ook de handige herbruikbare Kid Kanteen RVS thermosfles opgenomen in het assortiment. Met een inhoud van 355ml en een 44mm opening een mooi formaat wat gemakkelijk inschenkt en waar zelfs ijsblokjes in kunnen. Je gekoelde drankje blijft zelfs 24 uur lekker koud en warme dranken blijven maximaal 7 uur lang warm. Voorzien van een verwisselbare dop voor een andere dop van de Klean Kanteen collectie.

De duurzame thermosfles is voorzien van mooie vrolijke prints. Ideaal voor onderweg en voor op school. De thermosfles is gemaakt van food grade roestvrij staal en de sportdop van polypropeen en daarnaast ook vrij van eerdergenoemde schadelijke stoffen.

100% lekvrije schoolbeker

De duurzame thermosflessen van Kid Kanteen zijn één van de weinige schoolbekers die lekvrij zijn en lekvrij blijven! De apart verkrijgbare groene kid loopcap is een 100% lekdichte ringdop en te verwisselen met iedere dop van de classic thermosflessen van Klean Kanteen.

Klean Kanteen direct uit voorraad leverbaar

Aangezien de Houten Tuimelaar een kleinere webshop is, is alles van Klean Kanteen direct uit voorraad leverbaar. Zo kun je direct jouw nieuwe schoolbeker meenemen naar school! Kijk ook eens bij onze andere items voor onderweg.

Vanaf het allereerste begin zijn de thermosflessen van Klean Kanteen met een duidelijke missie ontworpen en doet het bedrijf er alles aan om te vermijden dat wegwerpproducten de wereld vervuilen. Wij zijn voor! Jij ook?