Poppik

Het mooie en duurzame merk Poppik is ontwikkeld door Delphine Badreddine en Françoise Baglin. Het duo heeft al jarenlange ervaring met kinderboeken en ontwikkelen daarnaast pedagogische, educatieve en artistieke concepten.

Meer over Poppik
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Unieke tweedekans via de shop
Met zorg verpakt als cadeau
Duurzaam speelgoed
Poppik

Alles over Poppik

Het mooie en duurzame merk Poppik is ontwikkeld door Delphine Badreddine en Françoise Baglin. Het duo heeft al jarenlange ervaring met kinderboeken en ontwikkelen daarnaast pedagogische, educatieve en artistieke concepten. In 2016 ontstond een uniek stickeridee voor een gigantische stickermozaïek die zowel kinderen, tieners als volwassenen zouden inspireren. Inmiddels zijn er al vele fans wereldwijd. Bekend is inmiddels dat met de handen werken de ontwikkeling stimuleert. Het is daarom zinvol dat een kind zich kan focussen op activiteiten waarbij hart, hoofd en handen samenwerken.

Daarnaast is het gewoonweg leuk, gemakkelijk, rustgevend en verrassend. En let op: verslavend! Eenmaal begonnen, kun je niet meer stoppen! Puzzelen, maar dan net even anders. Bekijk ook eens bij andere producten in de categorie creatie.

Kinderkunst met stickerposters

Met Poppik maak je je eigen grafische kunst met behulp van honderden stickers. Het werkt heel eenvoudig. De kleurrijke stickers worden op een raster geplakt volgens een genummerde code. Beetje bij beetje komt het beeld tot leven. Het resultaat is verbluffend! Ben je klaar? Hang je kunstwerk dan aan de muur om deze blijvend te kunnen bewonderen.

Poppik puzzels

Naast de stickerposters biedt Poppik sinds 2020 ook een lijn met puzzels. Deze educatieve puzzels worden geleverd met een voorbeeldposter. Leg de poster op de grond of op tafel en leg vervolgens de puzzelstukjes neer op de juiste plek. Een waar kunstwerk zal zich ontvouwen!

Poppik ontwikkeld de puzzels in samenwerking met het bekende puzzelmerk Clouberries. Deze puzzels worden gemaakt in Nederland van FSC karton en gerecycled papier. Om de compacte dozen zit geen folie om op deze manier plastic tot een minimum te beperken. Voor elke verkochte puzzel wordt er door Cloudberries een boom gepland. Hiervoor is een partnerschap getekend met de Eden Reforestation Project-associatie, die helpt bij het herbebossen van bepaalde bijzonder kwetsbare gebieden in de wereld zoals Nepal, Indonesië en Madagaskar. Dit project zet zich ook in om lokale mensen op te leiden om het bos te onderhouden en om schuilplaatsen te creëren om de fauna te behouden. Meer dan de moeite waard vinden wij!

Poppik direct uit voorraad leverbaar

Aangezien de Houten Tuimelaar een kleinere webshop is, is alles direct uit voorraad leverbaar. Zo kun je meteen aan de slag met je mooie stickerposter of Poppik puzzel. Let op: het werkt verslavend…eenmaal begonnen kun je nog moeilijk stoppen!

Poppik stickerposter