Gratis bezorging vanaf € 50,-
Unieke tweedekans via de shop
Met zorg verpakt als cadeau
Duurzaam speelgoed

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 14.00 worden dezelfde dag verzonden. In de regel heb je de bestelling de volgende dag in huis. Voor bestellingen geplaatst in het weekend (vanaf vrijdagmiddag 15:00) is maandag het eerstvolgende aanlevermoment.

Disclaimer: Zodra wij het pakket hebben overgeleverd aan de pakketbezorger is de levering hun verantwoordelijkheid. Het kan daar door omstandigheden extreem druk zijn waardoor het pakket vertraging oploopt. Er kan dan contact worden opgenomen met de pakketdienst zelf, gezien wij daar geen invloed op hebben. 

Een bestelling binnen Nederland boven de € 50,- wordt gratis verzonden. Voor bestellingen onder de € 50,-wordt voor brievenbuspost € 4,25 en voor pakketpost € 7,25 verzendkosten in rekening gebracht.

Afhalen in Sprang-Capelle

Wanneer u bij het bestelproces kiest voor ‘Afhalen’ dan worden er geen verzendkosten berekend en nemen we contact met u op over het gewenste afhaalmoment. U kunt uw bestelling dan bij ons afhalen op het volgende adres: Patrijs 11, 5161 SL, Sprang- Capelle