Bouwen

Kinderen hebben een natuurlijke interesse in bouwen. In ieder kind schuilt dan ook een echte bouwer. Vrijwel alle kinderen vinden bouwen geweldig en op iedere school, opvang en in ieder gezin zijn er wel blokken, bouwstenen of ander constructiespeelgoed te vinden.

Meer over Bouwen
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Unieke tweedekans via de shop
Met zorg verpakt als cadeau
Duurzaam speelgoed
Merk
Categorie
Leeftijd

Duurzaam bouw- en constructiespeelgoed

Kinderen hebben een natuurlijke interesse in bouwen. In ieder kind schuilt dan ook een echte bouwer. Vrijwel alle kinderen vinden bouwen geweldig en op iedere school, opvang en in ieder gezin zijn er wel blokken, bouwstenen of ander constructiespeelgoed te vinden. Voor de allerkleinsten is speelgoed pas echt leuk als je het kan stapelen, sorteren of het heel hard weer om kan gooien! Daarnaast is bouwen goed voor de ontwikkeling van ieder kind. Het kind leert onbewust problemen op te lossen, leert een eigen plan te maken en zo zijn idee vorm te geven. En natuurlijk wordt dat ingenieuze bouwwerk nog veel mooier door samen te werken!

Bouwspeelgoed voor peuters, kleuters en schoolgaand kind

Op zoek naar een duurzaam verjaardagscadeau waarmee naar hartelust gebouwd kan worden? Bekijk dan vooral het aanbod speelblokken van hoogwaardige kwaliteit van het merk Fresk of de uitdagende Quadrilla knikkerbaan van Hape. Of zet je liever een houten treinbaan met een echte magneetkraan in elkaar? Voor iedere leeftijd is er wel iets van mooi bouwspeelgoed te ontdekken in de shop.

Bouwspeelgoed direct uit voorraad leverbaar

Aangezien de Houten Tuimelaar een kleinere en overzichtelijke webshop is, is veel bouw-en constructiespeelgoed direct uit voorraad leverbaar. En mocht je toevallig in de buurt zijn, afhalen op afspraak is ook mogelijk. Wel zo duurzaam!