Cam Cam Copenhagen

Het Deense merk Cam Cam Copenhagen is in 2012 opgericht door architect Sara Giese Camre en ontwerpt een prachtige collectie voor baby's en kinderen die zich richt op beddengoed, speelgoed en kinderkameraccessoires. Bij het ontwerp is haar streven een rustige en harmonieuze omgeving voor het kind te creëren. 

Meer over Cam Cam Copenhagen
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Unieke tweedekans via de shop
Met zorg verpakt als cadeau
Duurzaam speelgoed
Merk
Categorie
Leeftijd
cam cam copenhagen

Alles over Cam Cam Copenhagen

Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit en prachtige tijdloze prints. Geïnspireerd op Franse romantiek in combi met Japanse patronen en Scandinavisch minimalisme. 

CamCam is een GOTS ( Global Organic Textile Standard) gecertificeerd bedrijf en alle textielproductie wordt geproduceerd in GOTS gecertificeerde fabrieken. 

Global Organic Textile Standard (GOTS) is een internationaal keurmerk die eisen stelt aan zowel de productie van de vezels als de verdere verwerking ervan tot kledingstukken. 

Zo worden er bij de natuurvezelteelt geen synthetische gewasbeschermingsmiddelen gebruikt en eveneens geen genetisch gemodificeerde organismen en -kunstmest. 

GOTS heeft daarnaast ook strikte eisen gericht op goede arbeidsomstandigheden en een eerlijk loon binnen de productiefase. Ook zijn er milieueisen voor de verpakking en de fournituren.

Naleving van bovenstaande eisen van het keurmerk wordt onafhankelijk gecontroleerd door een geaccrediteerde organisatie.

Dit alles zorgt ervoor dat alle producten van CamCam 100% eco vriendelijk zijn, volledig vrij zijn van gifstoffen en worden gekleurd met natuurlijke kleurstoffen.

Kraamcadeau:

Bekijk ons uitgebreide aanbod voor een verantwoord en prachtig kraamcadeau. Denk hierbij aan een praktische aankleedkussenhoes of slab, een grote hydrofieldoek of prachtige handgemaakte muziekmobiel. En vergeet geen kijkje te nemen bij de unieke handgemaakte rammelaars!

Decoratie kinderkamer:

Een baby- of kinderkamer in een minimalistische stijl met prachtige verfijnde prints. Kijk eens bij de mooie stoffen vlaggenslingers om de babykamer stijlvol aan te kleden. Zelfs als er geen feestje is, reden genoeg om op te hangen!