Arteko

Kinderen en klei… een perfectie combinatie. Maar dan is het wel zo fijn als het een zachte klei is die niet plakt- vervelend ruikt en geheel gifvrij is! Arteko is een merk dat aan deze voorwaarden voldoet. Zij kopen biologische producten in voor het maken van veganistische klei voor kinderen. Maar volwassenen mogen natuurlijk ook.

Meer over Arteko
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Unieke tweedekans via de shop
Met zorg verpakt als cadeau
Duurzaam speelgoed

Alles over Arteko

Arteko is een merk dat aan deze voorwaarden voldoet. Zij kopen biologische producten in voor het maken van veganistische klei voor kinderen. Maar volwassenen mogen natuurlijk ook.

Gemaakt in de fabriek van Pebéo, een Frans bedrijf waar veel creatief materiaal wordt gemaakt.

Goed te weten: Aangezien voedselkleuring gevoeliger voor licht is dan synthetische kleurstoffen, is het advies de klei stevig gesloten te bewaren op een donkere en koele plek.

Als het kunstwerk af is, kan er mogelijk een witte waas op komen. Dit komt door het aanwezige zout in de klei. Kneed je de klei opnieuw, dan verdwijnt die waas.

Mocht de klei wat droog aanvoelen na verloop van tijd; voeg dan een klein scheutje water toe of wikkel het in een vochtige doek. Is de klei op? Dan is het uiteraard geschikt voor de composthoop.