Kid Kanteen- RVS thermosfles- dino

Deze trendy en duurzame RVS drinkbeker van Klean Kanteen gaat jaren lang mee en bevat geen schadelijke stoffen. Roestvrij staal is volledig vrij van BPA, ftalaten, lood en andere giftige stoffen. Omdat roestvrij staal van zichzelf al volledig veilig is, is er geen coating aan de binnenkant van de drinkfles aangebracht. Dit is een groot voordeel van deze Klean Kanteen fles ten opzichte van de
flessen van vele andere merken.
De nieuwe zachte siliconen uitloop, gemaakt van polypropeen, is geheel veilig voor nieuwe tandjes. Met zijn ideale afmetingen past hij praktisch in elke bekerhouder, kinderwagen of autostoel. Maar is daarnaast ook perfect te gebruiken als schoolbeker.
De stoere dino print is gecoat met een slijtvaste ecologische poederlak en maakt het helemaal af!

€ 31.95

Op voorraad

Kies uw verpakking

Verjaardag 1 (0,75)

Kies uw verpakking

Verjaardag 1 (0,75)

  • Bekijk meer

32,70
direct uit voorraad leverbaar
snelle levertijd
lage verzendkosten

Doordat de drinkbeker een wijde diameteropening heeft zijn zelfs ijsblokjes gemakkelijk toe te voegen en is schoonmaken eenvoudig. De drinkbeker houdt je drankje tot 7 uur warm en ijskoude drankjes maximaal 24 uur koel. Let op: mag niet in de vriezer en wanneer je kind thee drinkt welke nog heet is, dan is het aan te raden om gewoon uit de beker te drinken.

Merk Klean Kanteen
Leeftijd geschikt Kleuter (4 -6 jaar) Peuter (2-4 jaar) Schoolkind (vanaf 6 jaar)
Afmeting 165,1 mm x 72,8 mm
Materiaal Roestvrij staal, foodgrade
Land van Herkomst VS