Gratis bezorging vanaf € 50,-
Unieke tweedekans via de shop
Met zorg verpakt als cadeau
Duurzaam speelgoed

Even voorstellen, zodat je een beetje een beeld hebt van de persoon die achter het logo verstopt zit.

Ik ben Marijke- ietwat chaotische moeder van 3 lieve kleine druktemakers die gezegend zijn met een gevoelig temperament in combi met een sterke eigen wil. Inclusief bijbehorende driftbuien in meer of mindere mate. Althans; thuis dan. Buitenshuis zijn ze vaak de rust zelve. Ze bewaren alles voor papa en mama????

Slechts 1 van de drie houdt van een fotosessie op z’n tijd. Z’n zussen rennen meestal hard weg als ze mij met een camera zien naderen. Één van mijn favoriete bezigheden trouwens!

Onlangs ben ik met veel enthousiasme mijn webshop gestart, gericht op duurzaam speelgoed en originele spel-en speelmaterialen die de fantasie van een kind (blijven) prikkelen. Heel graag wil ik kinderen laten voelen hoe het is om door middel van natuurlijke materialen en creatief speelgoed te ontdekken, te voelen, te fantaseren en te creëren. En dit alles het liefst zo ecologisch mogelijk!

Onze wonderlijke en mooie aarde heeft namelijk al genoeg geleden- vind ik. En dit vindt trouwens ook onze oudste 7-jarige dochter. Want tegenwoordig worden alle lichtknoppen demonstratief weer uitgedrukt en kranen rap weer dichtgedraaid- waarop haar jongere zusje deze weer aan doet- en broertje op zijn beurt deze voor de lol nog een tandje harder zet. Dit alles tot grote woede van 7-jarige. Tja, the circle of (mother)life!

Tot slot heb ik een zwak voor alles wat met verbindend opvoeden te maken heeft zonder mijn grenzen daarbij uit het oog te verliezen. Dat is en blijft een leerzaam, mooi maar soms ook intensief proces. En daarvoor heb ik talloze mooie producten, boeken, spellen, gesprekskaarten etc. in gedachten die binnenkort hopelijk de shop mogen gaan vullen! ???? Volg de Houten Tuimelaar ook op social media om op de hoogte te blijven van leuke aanbiedingen en/of winacties!

Liefs en wie weet tot ziens! ????