Hikes- het spel dat verbindt

Maak kennis met Hikes! Een origineel coöperatief samenwerkingsspel waarbij het niet om winnen maar om delen gaat. Door grappige, diepzinnige en verassende opdrachten worden de spelers uitgedaagd om vragen aan elkaar te stellen, zich creatief te uiten en samen na te denken.
Kun jij iedereen een hondendrol laten tekenen? Kun jij argumenten verzinnen voor een aparte mening of kiezen tussen twee eigenaardige mogelijkheden? Sommige opdrachten zetten je aan het denken, maar andere zorgen vooral voor humor, plezier en verbinding.

Het doel van dit coöperatieve spel is om gezamenlijk drie hikes af te leggen en het eindpunt te bereiken. Je speelt dus niet tegen elkaar maar met elkaar.

€ 39.50

Op voorraad

Kies uw verpakking

Verjaardag 1 (0,75)

Kies uw verpakking

Verjaardag 1 (0,75)

  • Bekijk meer

40,25
direct uit voorraad leverbaar
snelle levertijd
lage verzendkosten

Hikes is geweldig inzetbaar voor kinderen thuis, in het basisonderwijs, op de BSO maar ook in gezelschappen met meerdere generaties bij elkaar.

Van iedere categorie opdracht zijn 25 varianten in het spel aanwezig. Zo kun je met één spel meerdere groepjes in de klas het spel laten spelen. Bijvoorbeeld vijf groepjes van vijf of zes groepjes van 4.

Hikes is verpakt in een luxe opbergdoos met deksel en bevat stevige gelamineerde kaarten. Leeftijd vanaf 7 jaar

Merk Filosovaardig
Leeftijd geschikt Schoolkind (vanaf 6 jaar)
Afmeting 280 x 225 x 25 | 800 gram
Materiaal 225 opdrachtkaarten, 3 startkaarten, 22 vlagkaarten plus een handleiding
Land van Herkomst Nederland