Litogami-Casagami- school met zonnepaneel

Een origineel brievenbuscadeautje! Met dit knutselpakket uit de serie Casagami van het Franse merk Litogami, bouw je een kartonnen huisje met als inspiratie een Afrikaanse dorpsschool. Kinderen kunnen het pakketje stap voor stap in elkaar zetten en daarna beschilderen en versieren.
Op het dak bevindt zich een echt zonnepaneeltje welke energie opwekt zodat het lichtje in de school kan branden. Als het zonnepaneeltje voldoende is opgeladen, kan het lichtje ongeveer vijf uur branden. Uitgebouwd en uitgespeeld? Gebruik het schooltje dan als nachtlampje! De school maakt deel uit van het kartonnen dorp van Casagami. Leuk om deze te combineren met elkaar.

€ 9.95

Op voorraad

Kies uw verpakking

Verjaardag 1 (0,75)

Kies uw verpakking

Verjaardag 1 (0,75)

  • Bekijk meer

10,70
direct uit voorraad leverbaar
snelle levertijd
lage verzendkosten

Casagami zijn een reeks huisjes die gezamenlijk een dorp vormen, gemaakt van stevig karto. Eenvoudig in elkaar te zetten door de voorgesneden onderdelen uit te drukken, om te vouwen en eventueel met lijm vast te zetten. Een superleuke manier om kinderen kennis te laten maken met duurzaamheid en groene en/of alternatieve manieren van energie opwekken. Na 24 uur opladen brandt het huisje ongeveer 5 uur. Origineel, duurzaam en decoratief!

Merk Litogami
Leeftijd geschikt Kleuter (4 -6 jaar) Schoolkind (vanaf 6 jaar)
Afmeting 33x21,5cm
Materiaal Karton, zonnepaneel, oranje LED lampje, duidelijke handleiding
Land van Herkomst Frankrijk