Crayon rocks- soja krijtje voor een juiste pengreep- 16 kleuren

Maak kennis met Crayon Rocks, het wondermooie soja waskrijtje!
De speciale vorm van de krijtjes moedigen kinderen aan de duim, eerste en tweede vinger in de juiste pengreep te houden.
Crayon Rocks geven daarnaast een prachtige diepe kleur, geven niet af en zijn gemakkelijk door en over elkaar te gebruiken.
Er kan zowel met de ronde punt als met de vlakke kanten worden gekleurd. Door de afwisseling van dunne lijnen en grote vlakken komen de mooiste creaties tevoorschijn.
Ook geschikt voor kinderen met een glutenallergie. Maar liefst 16 krijtjes om met extra veel kleuren te kunnen experimenteren.

Wordt geleverd in een mooi ecru katoenen zakje. Handig voor onderweg.

€ 14.95

Op voorraad

Kies uw verpakking

Verjaardag 1 (0,75)

Kies uw verpakking

Verjaardag 1 (0,75)

  • Bekijk meer

15,70
direct uit voorraad leverbaar
snelle levertijd
lage verzendkosten

Crayon Rocks is ontwikkeld door de Amerikaanse lerares Barbara Lee, die werkte met kinderen met o.a. een motorische beperking. De krijtjes zijn geïnspireerd op Jan Olsen, OTR en het 'Handwriting without tears' programma en zijn zeer geschikt voor het aanleren van de juiste pengreep. Gemaakt van lokaal geteelde soja en gekleurd met natuurlijke minerale pigmenten. Bij gebruik van de krijtjes is er weinig kracht nodig waardoor kinderen op een ontspannen manier bezig kunnen zijn met voorbereidend schrijfonderwijs. Geliefd bij kleuterleerkrachten en leerkrachten uit groep 3 en 4.

Merk Crayon Rocks
Leeftijd geschikt Kleuter (4 -6 jaar) Schoolkind (vanaf 6 jaar)
Land van Herkomst VS