Filosovaardig- Praatprikkels

Hoe was het op school vandaag? Hoe goedbedoeld en logisch ook, deze vraag is vaak niet prikkelend genoeg om tot een wat dieper gesprek te komen. En wij spreken uit ervaring 🙂 Maar hoe dan wel? Want het is vooral leuk en belangrijk om met kinderen te praten.
Praatprikkels bevat 50 filosofische vragen, die kinderen aan het denken zetten en een aanzet geven voor eens een ander gesprek. Gewoon thuis aan de keukentafel of op school in de kring. Trek eens een kaartje en het gesprek kan beginnen.
Elke vraag kan meerdere filosofische thema’s oproepen zoals waarheid, tijd, vriendschap, identiteit, gelijkheid, vrijheid en nog veel meer en ieder kaartje bevat een illustratie die de vraag ondersteunt. Op de achterkant van ieder kaartje staan wat extra vragen, welke het doordenken stimuleren. Leuk voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud.

 

€ 10.95

Uitverkocht

direct uit voorraad leverbaar
snelle levertijd
lage verzendkosten

Het bedrijf Filosovaardig is inmiddels de specialist in filosoferen met kinderen. Het spel Praatprikkels is een fijn hulpmiddel het jonge kind uit te dagen tot een gesprek.  Met Praatprikkels kunnen ouders, maar ook leerkrachten en begeleiders, zoals therapeuten en coaches, op een andere manier communiceren met kinderen. Laat je meevoeren in de belevingswereld van het kind en kom samen tot mooie ontdekkingen!

Merk Filosovaardig
Leeftijd geschikt Schoolkind (vanaf 6 jaar)
Afmeting 9.2 × 6.3 × 2.1 cm
Materiaal Karton
Land van Herkomst Nederland