Quut-strandemmer-bucki-lagoon

Naast de emmer Bello, heeft Quut een nieuwe emmer ontworpen. Bucki, een ruime en stevige emmer in een aansprekende kleur met bijpassende zeef. De perfecte metgezel voor al jouw strand-, tuin- en buitenavonturen! Verzamel en vervoer allerlei kleine schatten en maak de mooiste zandkastelen.
Daarnaast is de emmer voorzien van een klikbaar handvat. Wel zo handig als je je zandkasteel uitbreidt met de mooiste torens.

€ 18.50

Op voorraad

Kies uw verpakking

Verjaardag 1 (0,75)

Kies uw verpakking

Verjaardag 1 (0,75)

  • Bekijk meer

19,25
direct uit voorraad leverbaar
snelle levertijd
lage verzendkosten

Bij het ontwerp van Quut strandspeelgoed is heel bewust gekeken naar hoe kinderen spelen op het strand en is de missie om het traditionele strandspeelgoed in een nieuw duurzaam jasje te steken. En dat is gelukt! De ontwerpers zagen helaas té vaak dat speelgoed na 1 vakantie stuk ging en de ‘brokken’ op het strand achterbleven. Om die reden kozen ze bewust voor duurzame materialen. Daarnaast spreekt het kinderen aan door de vrolijke kleuren en het opvallende design, heeft het speelgoed vaak meer dan één functie en is het oersterk. De kwaliteitseisen van het merk Quut zijn hoog doordat het speelgoed ontworpen is door een ervaren design team. Laat die zon nu maar komen!

Merk Quut
Leeftijd geschikt Dreumes (1-2 jaar) Kleuter (4 -6 jaar) Peuter (2-4 jaar)
Afmeting 14 x 17,6 x 18,7 cm
Materiaal Gemaakt van polypropyleen, vrij van BPA/ Ftalaten/ Latex en recyclebaar.
Land van Herkomst België