Quut-Ringo-buitenspel

Maak kennis met Ringo. Het nieuwe Jou de Boules! Onmisbaar tijdens de vakanties of lange dagen aan het strand, bos, tuin of waar dan ook.
Het spel bestaat uit 6 ringen en een balletje en is heel compact mee te nemen. Gooi de ringen in het water en zie hoe ze blijven drijven, bouw grote zandkastelen of diepe grachten, maak poorten in het zand of verzin gewoon lekker jouw eigen spel. Met een beetje fantasie zijn de mogelijkheden eindeloos!
De ergonomische vorm is speciaal ontworpen voor kleine handjes. En daarnaast BPA, ftalaten en latex vrij.

€ 12.95

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Kies uw verpakking

Verjaardag 1 (0,75)

Kies uw verpakking

Verjaardag 1 (0,75)

  • Bekijk meer

13,70
direct uit voorraad leverbaar
snelle levertijd
lage verzendkosten

Bij het ontwerp van Quut strandspeelgoed is heel bewust gekeken naar hoe kinderen spelen op het strand en is de missie om het traditionele strandspeelgoed in een nieuw duurzaam jasje te steken. En dat is gelukt! De ontwerpers zagen helaas té vaak dat speelgoed na 1 vakantie stuk ging en de ‘brokken’ op het strand achterbleven. Om die reden kozen ze bewust voor duurzame materialen. Daarnaast spreekt het kinderen aan door de vrolijke kleuren en het opvallende design, heeft het speelgoed vaak meer dan één functie en is het oersterk. De kwaliteitseisen van het merk Quut zijn hoog doordat het speelgoed ontworpen is door een ervaren design team. Laat die zon nu maar komen!

Merk Quut
Leeftijd geschikt Dreumes (1-2 jaar) Kleuter (4 -6 jaar) Peuter (2-4 jaar) Schoolkind (vanaf 6 jaar)
Afmeting 12 x 12 x 4,5 cm
Materiaal Gemaakt van polypropyleen, vrij van BPA/ Ftalaten/ Latex en recyclebaar.
Land van Herkomst België