Quut-hark en schepje- Raki- banana pink

Al je tuin- en speelgoedgereedschap in één! Kinderen kunnen de stevige hark en schop gebruiken om samen met papa en mama in de tuin te werken. Of graaf er diepe kuilen mee op het strand. Maar daarnaast is de Raki ook te gebruiken als trechter of zeef. En met de punt maak je de mooiste tekeningen in het zand. Speelgoed met een open einde wat volop mogelijkheden en creativiteit biedt!
Uitgespeeld? Je klikt de hark zo in het schepje. Compact, licht en veelzijdig dus gemakkelijk mee te nemen op reis. Laat de zon maar schijnen!

€ 12.95

Op voorraad

Kies uw verpakking

Verjaardag 1 (0,75)

Kies uw verpakking

Verjaardag 1 (0,75)

  • Bekijk meer

13,70
direct uit voorraad leverbaar
snelle levertijd
lage verzendkosten

Bij het ontwerp van Quut strandspeelgoed is heel bewust gekeken naar hoe kinderen spelen op het strand en is de missie om het traditionele strandspeelgoed in een nieuw duurzaam jasje te steken. En dat is gelukt! De ontwerpers zagen helaas té vaak dat speelgoed na 1 vakantie stuk ging en de ‘brokken’ op het strand achterbleven. Om die reden kozen ze bewust voor duurzame materialen. Daarnaast spreekt het kinderen aan door de vrolijke kleuren en het opvallende design, heeft het speelgoed vaak meer dan één functie en is het oersterk. De kwaliteitseisen van het merk Quut zijn hoog doordat het speelgoed ontworpen is door een ervaren design team.

Merk Quut
Leeftijd geschikt Dreumes (1-2 jaar) Kleuter (4 -6 jaar) Peuter (2-4 jaar) Schoolkind (vanaf 6 jaar)
Afmeting 15,7 x 11,1 x 5,5 cm
Materiaal Duurzaam, recycleerbaar plastic. Vrij van BPA, ftalaten en latex.
Land van Herkomst België