Quut-mini ballo-strandemmer-zeeblauw

De Mini Ballo is een kleine bal water-emmer met een slim, modern ontwerp van Quut. De unieke afwerking van de Ballo zorgt ervoor dat het gemakkelijk hanteerbaar is voor kleine handjes. De ronde vorm en het handvat bevestigd aan een stevig touw, zorgen ervoor dat er nauwelijks water wordt gemorst. En door de vierpuntige opening kun je heel precies water gieten op de plek waar jij dat wilt.
Door het grappige ronde design, gaan kinderen steeds opnieuw op ontdekkingstocht.
De ballo is uniek strandspeelgoed met een prachtig inventief ontwerp wat lang mee zal gaan. Een echte eyecatcher op het strand maar natuurlijk ook geweldig om mee te spelen aan het meer of in de tuin!

€ 16.95

Op voorraad

Kies uw verpakking

Verjaardag 1 (0,75)

Kies uw verpakking

Verjaardag 1 (0,75)

  • Bekijk meer

17,70
direct uit voorraad leverbaar
snelle levertijd
lage verzendkosten

Bij het ontwerp van Quut strandspeelgoed is heel bewust gekeken naar hoe kinderen spelen op het strand en is de missie om het traditionele strandspeelgoed in een nieuw duurzaam jasje te steken. En dat is gelukt! De ontwerpers zagen helaas té vaak dat speelgoed na 1 vakantie stuk ging en de ‘brokken’ op het strand achterbleven. Om die reden kozen ze bewust voor duurzame materialen. Daarnaast spreekt het kinderen aan door de vrolijke kleuren en het opvallende design, heeft het speelgoed vaak meer dan één functie en is het oersterk.

De kwaliteitseisen van het merk Quut zijn hoog doordat het speelgoed ontworpen is door een ervaren design team. De mini ballo is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Laat die zon nu maar komen!

Merk Quut
Leeftijd geschikt Dreumes (1-2 jaar) Kleuter (4 -6 jaar) Peuter (2-4 jaar)
Afmeting Inhoud:1,7 liter
Materiaal Gemaakt van polypropyleen, vrij van BPA/ Ftalaten/ Latex en recyclebaar.
Land van Herkomst België