Quut- ballo- 3-delige speelset-inclusief strandtas

Een veelzijdige driedelige speelgoedset om naar hartenlust te spelen op het strand. Inclusief handige ruime opbergzak van gaas welke als rugzakje gedragen kan worden.
Haal op een handige manier water met de mini ballo, gooi een balletje over met de cuppi en creëer met de shaper de mooiste vormen in het zand. Kortom, oneindig veel mogelijkheden voor een mooie dag!
Het mooie design en de vrolijke kleuren spreekt kinderen aan en nodigt uit om te ontdekken. De zachte en rond afgewerkte randen zorgen voor extra veiligheid voor de allerkleinsten.

! De magic shaper werkt trouwens ook met sneeuw en badschuim.

€ 29.95

Op voorraad

Kies uw verpakking

Verjaardag 1 (0,75)

Kies uw verpakking

Verjaardag 1 (0,75)

  • Bekijk meer

30,70
direct uit voorraad leverbaar
snelle levertijd
lage verzendkosten

Bij het ontwerp van Quut strandspeelgoed is heel bewust gekeken naar hoe kinderen spelen op het strand en is de missie om het traditionele strandspeelgoed in een nieuw duurzaam jasje te steken. En dat is gelukt! De ontwerpers zagen helaas té vaak dat speelgoed na 1 vakantie stuk ging en de ‘brokken’ op het strand achterbleven. Om die reden kozen ze bewust voor duurzame materialen. Daarnaast spreekt het kinderen aan door de vrolijke kleuren en het opvallende design, heeft het speelgoed vaak meer dan één functie en is het oersterk. De kwaliteitseisen van het merk Quut zijn hoog doordat het speelgoed ontworpen is door een ervaren design team. Laat die zon nu maar komen!

Merk Quut
Leeftijd geschikt Dreumes (1-2 jaar) Kleuter (4 -6 jaar) Peuter (2-4 jaar)
Materiaal Gemaakt van duurzaam, recycleerbaar plastic, vrij van BPA, latex en ftalaten
Land van Herkomst België